VoorWaards organiseert direct na verkiezingswinst openbare bijeenkomst

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Verkiezingswinnaar VoorWaards neemt geen tijd om stil te staan bij de overwinning en pakt meteen door. Op zondag 20 maart organiseert de nieuwkomer een open bijeenkomst waar inwoners kunnen vertellen wat zij belangrijk vinden voor de komende vier jaar.

Lijsttrekker Eline Rood: “Woensdagavond was een geweldige avond voor VoorWaards. Als nieuwkomer waren we de grote winnaar van de avond en behaalden uit het niets meteen vier zetels. Dat is een enorm stem van vertrouwen en we gaan er alles aan doen om dat waar te maken.” Vanaf het begin heeft VoorWaards beloofd een ander politiek geluid te laten horen. Een van de verkiezingsbeloften was het betrekken van inwoners. Rood: “Je moet altijd je stem kunnen laten horen, niet alleen eens in de vier jaar. En dat begint met een gemeentebestuur dat luistert naar inwoners.”

Daags na de verkiezingen voegt VoorWaards direct daad bij het woord. Zondag 20 maart organiseert VoorWaards van 13:00u tot 14:00u de eerste openbare bijeenkomst in het gemeentehuis van Oud-Beijerland. Iedereen die zich betrokken voelt of mee wil denken is van harte welkom. Rood: “Kom gerust langs voor een goed gesprek, om ideeën te delen of misschien zelfs om mee te doen in de toekomst. Of om gewoon het succes samen met ons te vieren. Iedereen is welkom bij VoorWaards!”

VoorWaards is een nieuwe politieke beweging waar je geen lid van hoeft te zijn om mee te praten of doen. Wie interesse heeft kan contact opnemen via telefoon of app 06-46075418 of een bericht sturen naar [email protected]. Dat kan ook via Instagram, Facebook of Twitter.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren