Goudswaardse Boys ook tegen WCR ongeslagen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Goudswaard – Afgelopen zaterdag is het Goudswaardse Boys gelukt om, het in 2022 nog zonder puntverlies en de tweede periode met de volle buit aanvoerende, WCR van doelpunten af te houden. De Boys behielden zodoende dit jaar de ongeslagen status.

Onder fraaie weersomstandigheden ontwikkelde zich een rommelige wedstrijd met de beste kansen voor de bezoekers uit Rhoon. Darragh Zondervan lukte het oog in oog met doelman Bryan Huijzers niet om de score te openen en Joey Verbrugge kopte in kansrijke positie naast het Goudswaardse doel.

Na de thee en met de straffe bries in de rug zocht de formatie van trainer Leo Tol wat meer de aanval, maar kon WCR-doelman Stefan Roukema niet echt verontrusten. Het was voor Goudswaarders Thimo Herrewijnen, Thomas van Peperstraten en Benjamin Eenkhoorn allemaal net niet. Aan de overzijde kroop de thuisclub door het spreekwoordelijke oog van de naald toen een kopbal van Wilson van Klooster via de binnenkant van de paal buiten het kader bleef. Aldusbleef de blanco score de volle 90 minuten gehandhaafd


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren