Kevin Jorna nieuwe trainer Vrouwen 1 SSS Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Komend seizoen zal Kevin Jorna als trainer van SSS vrouwen actief zijn. Zaterdag 19 maart tekenden Bas der Linden (voorzitter), Jurjen Nienhuis (bestuurslid voetbaltechnische zaken) en Kevin Jorna de overeenkomst. SSS is blij deze ambitieuze trainer aan zich gebonden te hebben en zien uit naar een goede, succesvolle samenwerking.

Jorna is momenteel hoofd jeugdopleiding bij Be Fair en assistent trainer van zondag 2e klasser Antibarbari (mannen) en sluit met zijn ambitie uitstekend aan bij plannen die SSS heeft binnen de vrouwenafdeling. Jorna rond binnenkort zijn UEFA B opleiding af en brengt ondanks zijn relatief jonge leeftijd (30) al behoorlijk wat trainerservaring met zich mee.

Naast het aantrekken van Kevin Jorna, heeft SSS ook de samenwerking met keeperstrainer Dennis Dam verlengd. 

SSS is – vanaf nu samen met Jorna – druk doende met het versterken van de vrouwenselectie. De SSS vrouwen spelen met hun 1e elftal in de topklasse en met het 2e elftal in de 1e klasse.

SSS gaat nog in gesprek met kandidaat assistent-trainers en is nog op zoek naar een trainer voor vrouwen 2.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren