Medaille regen bij de Ritmische gymnastiek van Atalante sport Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Atlante Sport

Oud-Beijerland – Afgelopen zondag 27 maart was de eerste plaatsingswedstrijd groepen Ritmische gymnastiek  in Franeker. Een gymnaste van de nieuwe vereniging Atalante sport heeft hier aan deelgenomen.

Adelyn is een eerstejaars benjamin. Naast dat ze bij  Atalante sport traint, traint ze ook twee keer in de week bij Wilskracht in Alphen a/d Rijn. Daar zit Adelyn in een groep waar ze een oefening Zonder Materiaal mee heeft gedaan. Met deze oefening hebben ze een mooie tweede plaats behaald. Adelyn is een aanstormend talent. Zij zit in de eerste divisie. Dit is het hoogst haalbare niveau binnen Nederland op Ritmische gymnastiek. Zij neemt deel aan nationale en internationale wedstrijden. 2 weken geleden heeft zij haar eerste plaatsingswedstrijd individueel gehad.

Ook hier heeft zij super mooie resultaten behaald. Met een oefening Zonder materiaal en een oefening Hoepel heeft zij een prachtige 3e plaats weten te bemachtigen. Zij is binnen de categorie benjamins een van de jongste gymnasten waardoor dit extra knap is.

Aanstaande zondag 3 april hebben de gymnasten van de tweede divisie van Atalante sport hun eerste plaatsingswedstrijd. Dit zal de allereerste wedstrijd zijn waar gymnasten uit zullen komen.

Atalante sport is een nieuwe vereniging in Oud-Beijerland die in september 2021 is begonnen met het aanbieden van Ritmische gymnastiek. Meer informatie over deze lessen is te vinden op de website www.atalantesport.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren