Senioren Orkest Hoeksche Waard geeft concert in zorgcentrum de Hoge Weide in Strijen

0
228

Strijen – Onder het motto; ”Muziek voor Senioren door Senioren” geeft het Senioren Orkest Hoeksche Waard, onder leiding van dirigent Karel van Dee, een middagconcert voor de bewoners en bezoekers van zorgcentrum de Hoge Weide, Grote Weel 1, Strijen Het concert vindt plaats op dinsdagmiddag 18 september en start om 14:00 uur.

Het programma van het concert bestaat uit swingende muziek, bekende melodieën, maar ook een mooi klassiek stuk zal niet ontbreken, kortom voor ieder wat wils. De vijftigtal musici hopen met dit grandioze concert de bewoners en bezoekers van de Hoge Weide weer een onvergetelijke middag te bezorgen.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van loo, een stimuleringsfonds voor ouderenprojecten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.