Reünie bij v.v. ‘s-Gravendeel ter ere van het 100 jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Dat het op 1 april 2022 alweer een jaar geleden is dat de voetbalvereniging  ’s-Gravendeel 100 jaar bestond, en dus nu 101, waren we bijna vergeten.Door die vervelende Corona-periode konden slechts enkele jubileumactiviteiten doorgaan. We hebben een prachtig jubileumboek, een heus jubileumtenue en er kon net een receptie gehouden worden.

Eén van de belangrijkste onderdelen van het jubileum kon echter niet doorgaan, een grootse reünie.Dat gaan we inhalen en houden we op: VRIJDAG 13 MEI, van 17.00 – 22.00 uur in de kantine van de club. Sportpark de Trekdam, ’s-Gravendeel.

De reünie is voor leden, oud-leden, supporters, betrokkenen, (oud)sponsors, kortom iedereen, die de club en haar leden kent en er bij wil zijn.Dit is tevens een oproep aan iedereen die dit leest en nog contact heeft met oud-leden (je oude teamleden), die iets verder weg wonen of verhuisd zijn naar waar op de wereld. Hoort zegt het voort en zorg, dat de reünie druk bezocht wordt.

En we er een geweldige happening van maken. Met ELKAAR…….. SEUTERS !!!!

U kunt zich aanmelden op het emailadres [email protected] of bellen of een SMS- of whatsappbericht sturen naar het telefoonnummer 06-18716226.

P.S.

Gelet op het aanvangstijdstip – er is catering (eten/drinken).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren