Verhuizing en uitverkoop 2e hands warenhuis Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Het Tweedehands Warenhuis dat gevestigd is in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland gaat verhuizen! Omdat we niet alle spullen willen meeverhuizen hebben wij de hele maand april uitverkoop!

Alles in de winkel is te koop met maar liefst 50%korting. Wees er snel bij en pik de leukste spulletjes er tussen uit voor weinig. Wij nemen de komende weken ook nog spullen aan op deze locatie. Openingstijden: ma – 12.00 uur tot 16.00 uur, woe – 10.00 uur tot 16.00 uur en vrij – 10.00 uur tot 13.00 uur.

Vanaf woensdag 11 mei om 10.00 zijn onze deuren geopend voor bezoekers op de nieuwe locatie: Albert Einsteinweg 17. Wees welkom tijdens de feestelijke opening om een kijkje te nemen! Vanaf dat moment kunnen er ook spullen worden ingeleverd. Voor openingstijden en meer informatie op www.samencirculairhw.nl

Over het warenhuis

Onze stichting staat voor duurzaamheid en hergebruik. De opbrengsten worden geheel gestoken in de huur van de ruimte van de winkel. Daarnaast bieden wij een werkplek voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dat kan zijn door een taalachterstand, een psychische aandoening of door een lichte beperking.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren