Zaterdag 21 mei: Open Dag Zorgboerderij Bonaventura in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Dit voorjaar bestaat Zorgboerderij Bonaventura 20 jaar. De jaarlijkse open dag is daarom extra feestelijk. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid en de mooie landelijke omgeving.

We bieden veel activiteiten voor kinderen, zoals kindertheater, een springkussen, timmerworkshop en schminken. Voor volwassenen is er ook genoeg te beleven, zoals een imker die uitleg geeft, schapen scheren en wol vilten. Daarnaast is er verkoop van eigen bakproducten, tuinplanten, groente, fruit, houtproducten, eten en drinken.

Iedereen is van harte welkom bij Zorgboerderij Bonaventura, onderdeel van Profila Zorggroep, op zaterdag 21 mei van 10:30 tot 15:30 uur, Langedam 2 in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.