Echtpaar Van der Heiden-van ‘t Hof uit Piershil viert diamanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Van der Heiden-van t Hof 60 jaar getrouwd. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Piershil – Dinsdag 31 augustus was een feestelijke dag voor het echtpaar Van der Heiden-van ‘t Hof uit Piershil. Ze vierden namelijk hun 60-jarig huwelijk. En dus werden zij, namens het gemeentebestuur, telefonisch gefeliciteerd door dorpswethouder Joanne Blaak. Natuurlijk kregen zij ook een feestelijke bos bloemen thuisbezorgd.

Jaap (87) en Meintje (81) van der Heiden-van ’t Hof

Jaap en Meintje zijn geboren en getogen Hoeksche Waarders. Meintje werd geboren in Piershil, Jaap op de Zuidzijde (Nieuw-Beijerland). Jaap was jaren automonteur. Later ging hij aan het werk als medewerker bij het Gemeentelijk Energiebedrijf (GEB). Jaap was ook erg sportief en heeft vele marathons gelopen. Meintje zorgde voor het huishouden en de kinderen. Ook hielp zij in de herfst graag met de perenpluk. Tegenwoordig doet het echtpaar het wat rustiger aan en puzzelen ze graag.

Jaap en Meintje kregen 2 kinderen, 6 kleinkinderen en hebben inmiddels ook al 3 achterkleinkinderen. Een huis vol dus!

Hun jubileum vierden ze op de dag zelf met hun (achterklein)kinderen. Gelukkig kan dat nu weer. Ook gaan zij komend weekend met de familie nog gezellig een hapje eten bij restaurant De Drie Linden op de Zuidzijde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren