HW Wonen heeft stoelliften bijgeplaatst vanwege vele storingen lift Hekelstraat in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘S-GRAVENDEEL – Afgelopen periode heeft de lift in een wooncomplex aan de Hekelstraat in ’s-Gravendeel diverse storingen vertoond. Helaas zijn hierdoor een aantal bewoners in de lift vast komen te zitten. Het vertrouwen in de lift is door de bewoners verdwenen. Maandag 26 juni zijn bewoners persoonlijk geïnformeerd over de vervolgacties die wij ondernemen. 

Oplossingen

De lift werkt inmiddels weer en er wordt alles aangedaan om de continuïteit te waarborgen. Zo worden komende week essentiële onderdelen preventief vervangen. Daarnaast onderzoeken wij een lange termijn oplossing.

Stoelliften

De bewoners die geen vertrouwen meer in de lift hebben, kunnen vanaf maandagmiddag 26 juni gebruik maken van tijdelijke stoelliften. Deze worden geplaatst in het centrale trappenhuis. Ook bij een eventuele storing is deze oplossing door de bewoners te gebruiken.

Bewonersbijeenkomst

Alle bewoners worden daarnaast binnenkort uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij het gesprek aan met de bewoners en informeren wij hen over vervolgacties.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.