Boekenlegger maken met de lasersnijder

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Oud-Beijerland In het MaakLokaal in het Oude Raadhuis staan een aantal nieuwe apparaten, klaar om uitgetest te worden. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen de lasersnijder uitproberen. Ze maken een boekenlegger voor in hun favoriete boek.

De workshop wordt twee keer gegeven: op woensdag 13 juli en op dinsdag 9 augustus van 13:00 tot 15:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. De kosten hiervoor zijn 4,20(plusabonnement), 5,10 (basisabonnement) en6,00(niet-leden).

Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staannog veel meer leuke activiteiten van het Hoeksch MaakLokaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.