Dagje uit met Welzijn Hoeksche Waard naar Delft

0
269

Hoeksche Waard – Welzijn HW biedt u weer een gezellig daguitje met de bus aan. Deze keer brengen we een bezoek aan Royal Delft, de laatst overgebleven Delfts Blauw fabriek uit de 17de eeuw.

Hier krijgen we een rondleiding door de fabriek en bezoeken we het fabrieksmuseum. Aan het einde van de ochtend brengt de bus ons naar het centrum van Delft en heeft u de tijd om op eigen gelegenheid te lunchen en meer van Delft te zien. Rond de markt zijn talloze gezellige terrassen, leuke winkeltjes en mooi musea en kerken.

De kosten voor deze dagtocht zijn 28,50 met een museum jaarkaart. Heeft u geen museum jaarkaart dan komt daar de entree van het museum (€ 11,-)  nog bij. De bus, koffie met lekkers bij ontvangst en een afsluitend drankje zitten in de prijs inbegrepen.

Uw deelname kunt u vóór 13 juni doorgeven aan Welzijn Hoeksche Waard via e-mail [email protected] of telefoon:  088-7308900.

Inleveren mag ook bij ons kantoor in de Lindenhoeve dat geopend is vanmaandag t/m donderdag van 09.00-16.00 uur.

                                                                                             


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.