Leden D66 Hoeksche Waard bedanken Miranda den Tuinder

Miranda den Tuinder zette de D66 Hoeksche Waard op de kaart!

0
490
Foto D66

Op de Algemene Afdelingsvergadering van 18 mei hebben de leden van D66 Hoeksche Waard afscheid genomen van Miranda den Tuinder als raadslid en fractievoorzitter van D66 Hoeksche Waard.

Speeches van de leden

Verschillende leden hebben Miranda bedankt in de vorm van een speech. Daarin valt op dat de leden veel waardering hebben voor de enorme inspanning die Miranda de afgelopen jaren heeft verricht voor de partij. Fractievoorzitter van D66 Zuid-Holland Ria Oosterop was ook aanwezig. Zij bedankte Den Tuinder voor de goede samenwerking namens de Statenfractie.

 

Loopbaan binnen D66

Miranda den Tuinder begon in 2011 als gemeenteraadslid in Cromstrijen. Van 2013 tot 2018 was ze fractievoorzitter van D66 Cromstrijen. En van 2019 tot 2022 de fractievoorzitter van D66 in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Den Tuinder geeft zelf aan dat ze haar kennis en ervaring graag overbrengt aan de nieuwe mensen in de fractie. Ze zal daarom, als haar agenda het toelaat, soms de fractievergaderingen bezoeken.

Miranda, bedankt!

De fractie, het bestuur, en de leden van D66 Hoeksche Waard bedanken Miranda voor de afgelopen jaren en wensen haar veel succes in haar nieuwe functies.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.