Openluchtdienst aan Binnenmaas

0
334

Maasdam- Op Pinksterzondag 5 juni houdt de Hervormde kerk van Maasdam een openluchtdienst aan de Binnenmaas met als thema “De gaven van de Geest”. Op het adres Lageweg 7, t.o. de ingang van de Campina, is een samenzijn met o.a. veel muziek. Voor de kinderen is er een creatief programma en voor de allerkleinsten is er oppas.

Na afloop, vanaf ongeveer 13.00 uur, kan er gezwommen worden. Op zaterdagavond 4 juni is op de website te lezen of de dienst als gevolg van het weer wel of niet doorgaat. Neem een stoeltje of kleed mee. Vanaf half 12 is er ontvangst met koffie, thee en limonade. De dienst start om 12.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Van harte welkom!

Meer info: www.kerkmaasdam.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.