Dave Kooij ( SHO ) maakt overstap naar ZBVH

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto ZBVH

Zuid-Beijerland – Voor komend seizoen heeft ZBVH zich weten te versterken met Dave Kooij. Dave is een centrale verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. Hij is net 24 jaar en speelt momenteel in SHO 3. Na bijna 20 jaar met veel plezier bij SHO gevoetbald te hebben, met handhaving in de 4e divisie met de A1 als hoogtepunt, is hij toe aan een nieuwe uitdaging.

Hoewel Dave woonachtig is in Oud-Beijerland, is ZBVH hem niet volledig onbekend. In de jeugd van SHO heeft hij namelijk samengespeeld met verschillende huidig eerste elftalspelers, zoals Twan Breure, Davey Lodder en Robin Konijnendijk. Nadat deze spelers bij SHO vertrokken waren, zijn zij altijd met Dave in contact gebleven en is meermaals gesproken over de wens om ooit weer samen te spelen; een wens die komend seizoen dus in vervulling kan gaan. Daarnaast komt het overgrote deel van Dave zijn familie uit Zuid-Beijerland. De stap naar ZBVH voelt voor hem daarom zeer vertrouwd.

De ambities van Dave sluiten goed aan bij die van de club: spelen voor de bovenste plaatsen en strijden voor promotie naar de 3e klasse. Dave heeft aangegeven enorm uit te kijken naar aankomend seizoen.Via deze weg heten het bestuur en de technische staf Dave van harte welkom op ZBVH!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren