Ontspannen, bewegen, ontmoeting en bewustwording tijdens de mantelzorgwandeling in Strijen  

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto MEE Mantelzorg

STRIJEN – Op vrijdag 10 juni vond er een mantelzorgwandeling plaats in Strijen. Tijdens deze wandeling nam wandelcoach John van der Sluis van Lopend Stilstaan mantelzorgers mee op een route waarin bezinning, natuur én lachen met elkaar centraal stonden.

Tijdens het wandelen stonden de mantelzorgers af en toe even stil voor het doen van ontspanningsoefeningen. Na de nodige beweging en inspiratie was er in Buurthuis Me Mekaer voor de deelnemers na afloop een moment om te genieten van een kop koffie en lekkers om de indrukken van de wandeling te delen en ervaringen uit te wisselen

Wandelingen van MEE Mantelzorg
Heb je de wandeling van 10 juni gemist? Let dan op! Op 3 juli, 23 september en 9 oktober 2022 organiseert MEE Mantelzorg weer een (gratis) mantelzorgwandeling. Iedere wandeling start op een ander punt in de Hoeksche Waard. Meer informatie over deze wandelingen, zoals de wijze van aanmelden, volgt nog via onze mailing speciaal voor mantelzorgers die staan ingeschreven. Ook kunt u deze informatie vinden op www.meemantelzorg.nl of onze social mediakanalen.

MEE Mantelzorg
Bij MEE Mantelzorg kunnen mantelzorgers terecht voor o.a. cursussen, themabijeenkomsten, lotgenotencontact en ondersteuning  in de vorm van individuele gesprekken. MEE Mantelzorg werkt samen met zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. Voor vragen of meer informatie over mantelzorgondersteuning kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden, [email protected] of (0181) 33 35 07. Als u bent ingeschreven als mantelzorger houden wij u vrijblijvend automatisch op de hoogte met onze mailings. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren