2e editie van Korenfestival Hoeksche Waard op zaterdag 25 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Iedereen is er klaar voor. De koren hebben stevig gerepeteerd, de organisatie heeft de planning rond en de vrijwilligers staan klaar om de dag te begeleiden. Het is tijd voor de tweede editie van het Korenfestival Hoeksche Waard. Op zaterdag 25 juni tussen 12.00 en 17.30 is er op 5 podia muziek te horen van 20 koren uit de Hoeksche Waard en omstreken.

 Shanty, Pop, Rock, Musical, Nederlandstalig en zelfs Afrikaanse muziek, alle muziekstijlen komen aan bod. Het Marktplein, Molenplein, Havendam en Scheepsmakershaven worden bezet door de meeste koren. Maar ook de nieuwe bibliotheek in het Oude-Raadhuis in Oud-Beijerland is een locatie dit jaar. De afsluiting wordt verzorgt door niemand minder dan Marjolein Meijers. Zij zal om 17.00 uur aan de Scheepsmakershaven met ons allemaal canons gaan zingen. Het hele programma is te vinden op www.bijbeijersbinnen.nl of via de QR codes die bij de podia hangen. Kennis maken met de koren? Dat kan via de Facebookpagina van het Korenfestival Hoeksche Waard. Warm de stem alvast op en zing mee!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.