Lekker Doortrappen!

0
137
Foto Welzijn HW

Puttershoek – Woensdag 29 juni is er weer een fietstocht van Doortrappen. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in Jongerencentrum The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek voor een kopje koffie of thee en om 9.30 uur start de fietstocht.

De fietstochten van Doortrappen zijn tussen de 20 en 25 km en er wordt rekening gehouden met elkaar qua fietssnelheid, want samen fietsen staat voorop bij Doortrappen! De fietstochten zijn om de 14 dagen. Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Graag tot ziens op 29 juni!

Voor meer informatie:
Bianca den Ouden – Welzijn Hoeksche Waard
[email protected] – 06-45653886
Zie ook: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.doortrappen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.