Ambities aan de Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto WSV Binnenmaas

Woensdag 29 Juni heeft Michel Keijser verantwoordelijk voor het jeugd zeilteam van WSV Binnenmaas in Mijnsheerenland een buitengewoon mooie Sailhorse in ontvangst mogen nemen van Tjep van Roon. Tjep in het dagelijks leven registerloods is zeiler in hart en nieren en is samen met zijn zoon Coen meervoudig Europees kampioen in de Sailhorse Klasse.

De watersport vereniging heeft afgelopen tijd een behoorlijke groei meegemaakt met name bij de Jeugd waarbij er met name les gegeven wordt in de Optimist, Splash en Laser klasse. Met de komst van de Sailhorse kunnen we niet alleen de jeugd een rijkere ervaring bieden maar ook het zeilen naar een hoger niveau tillen, aldus Michel en Tjep. Naast de bestaande zeillessen voor de jeugd zal met deze Sailhorse ook een lesprogramma ontwikkeld worden voor volwassenen. Indien je geïnteresseerd bent in Zeilen of andere vormen van watersport kun je natuurlijk altijd een keer langs komen op de verenging of even kijken op de facebookpagina of de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren