Bouw je eigen speaker in de Bibliotheek

0
83
Het Oude Raadshuis van de gemeente Hoeksche Waard

 Oud-Beijerland – In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Op 16 augustus kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar een eigen speaker bouwen. De eigen gemaakte speaker kan daarna mee naar huis worden genomen. Materialen worden verzorgd door de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bij het bouwen van een eigen speaker leren deelnemers de werking van een speaker kennen, hoe het aangesloten wordt en hoe er een klankkast gebouwd kan worden. Het Hoeksch MaakLokaal is een plek waar digitale vaardigheden en andere skills worden ingezet en aangeleerd om te leren over ontwerp, programmeren en media. Hiervoor zijn verschillende workshops en apparaten beschikbaar. Het MaakLokaal is elke week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website. 

 

Datum: 16 augustus van 13:00 tot 14:30 uur. De workshop wordt gegeven in het MaakLokaal, Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Vooraf aanmelden via www.debhw.nl/agenda. Kosten €7,50 inclusief materialen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.