InSalvation komt op 22 oktober met de EXODUS tour naar de Poort in Oud-Beijerland met speciale gast Eline Bakker

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto PR

De beperkingen zijn weg, de blik kan weer vooruit gericht. En worship band InSalvation richt die blik ook omhoog. Vlak voor de eerste lockdowns in Nederland van kracht werden, was ze begonnen met haar EXODUS tour. Wat een lange reeks concerten zou worden, werd onverwacht afgebroken. In september en oktober pakt InSalvation de draad weer op en trekt ze door alle provincies van Nederland met aanbiddingsavonden. Eline Bakker gaat als speciale gast mee.

De concerten staan in het teken van de recente albums die InSalvation en Eline Bakker uitbrachten. ‘EXODUS’ verscheen bij Integrity Music en is sinds de voorbije lockdowns alleen maar relevanter geworden. De boodschap sluit aan bij hoe het land weer haar weg vindt na de pijn en onzekerheid van de afgelopen jaren. Iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor ze heeft. Daarnaast presenteerde InSalvation het Nederlandstalige album ‘Verwacht’ met liederen die dat verlangen dieper verwoorden. ‘Verhoog Zijn Naam’ en ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’ zijn inmiddels landelijk bekend mede dankzij de opname in de bundel Opwekkingsliederen.

Eline Bakker gaat als speciale gast mee op tour. “Als we iets meenemen van de afgelopen twee jaar is het dat we meer willen samenwerken in het Koninkrijk van God” aldus Jafeth Bekx van InSalvation. “Daarom hebben we de handen in een geslagen en Eline gevraagd om met ons mee op tour te gaan.” De aanbiddingsleidster werd bekend door de passie voor God die zij in liederen als ‘Abba’ en ‘Jezus Overwinnaar’ legt en de enthousiaste ontvangst ervan. Tijdens de avonden deelt ze doorlopend het podium met InSalvation en zal ze liederen zingen van haar albums ‘Abba’ en ‘Terug Naar Eden’.

De avonden met InSalvation en Eline Bakker worden mede mogelijk gemaakt door collectes ter plaatse. Men hoeft alleen gratis tickets te reserveren voor € 3,50 aan reserveringskosten. Bij het aanmelden is er de mogelijkheid om een gift te geven waarmee het werk van InSalvation wordt ondersteund.

EXODUSTOUR MET INSALVATION EN ELINE BAKKER

22 oktober Oud-Beijerland

Tickets te bestellen via Events for Christ

Over InSalvation:

De band InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. Het is een band met een hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Sinds 2012 is de band stapsgewijs gegroeid tot de huidige bezetting met Jafeth Bekx, Sifra Bekx, Andy Stuijfzand, Tanja van Schuylenburg, Henny Mugge en Hanjo Fisser.

De bediening van InSalvation is gebouwd op drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Jafeth Bekx: “We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid.” Meer informatie is te vinden op www.insalvation.com

Over Eline Bakker:

De Steenwijkse Eline Bakker presenteerde in het najaar van 2021 haar eerste volledige album ‘Terug naar Eden’. Eline schrijft vanuit een grote passie en liefde voor Jezus. Dat wordt geproefd en herkend in het hele land. Elines enthousiasme en gedrevenheid in aanbidding zijn altijd aanwezig bij haar concerten. Veel van Elines werk richt zich op Gods nabijheid en liefde als houvast – ook in de moeilijke seizoenen van ons leven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren