Mantelzorgwandelingen voor ontspanning, ontmoeting, bewustzijn en bewegen.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op vrijdagmorgen 23 september organiseert MEE Mantelzorg samen wandelcoach John van der Sluis de derde Mantelzorg Wandeling.

Deze keer is het startpunt in Bezoekerscentrum Klein Profijt te Oud-Beijerland aan Zalmpad 11.  De wandeling start om 10.00 uur tot 11.30 uur.  Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van John van der Sluis van lopendstilstaan.nl krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken, te ontspannen en ontmoeten. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers tips aangeboden die helpend kunnen zijn om voor jezelf te zorgen en stress te voorkomen. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en ontspanning hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen

Mantelzorgwandelen in 2022
De volgende wandeling wordt georganiseerd op 9 oktober 2022. De informatie over de wandelingen zijn te vinden op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg  www.meemantelzorg.nl. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page