Vrijdag 9 december: Winterkost in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Vrijdag 9 december is er een gezellige Winterkost met een december-tintje in Het Korstanjehuis, Oranjeplein 34, in Klaaswaal. Deze activiteit wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom en de verwachting is dat het rond half 2 weer afgelopen is.

Naast een heerlijke lunch zal er vooraf gezorgd worden voor thee of koffie met wat lekkers en een spelletje bingo. Wilt u meegenieten van  deze Winterkost dan kunt u zich aanmelden bij Tineke van der Linden 06-48732088. De kosten zijn € 10,00. Let op, aanmelden kan tot  t/m 5 december. Mocht er vervoer nodig zijn, dan kunt u dat ook doorgeven bij aanmelding.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page