Voorverkoop gestart Een huis vol visite met Clown Jopie & Tante Angelique

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Op zaterdag 01 april 2023 vindt de 25e Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in evenementenlocatie De Schuur in Klaaswaal plaats. Met de show “Een huis vol visite” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Buurman & Buurman, Bert & Ernie en Bobo en Krabbel. Deze bekende TV Helden komen allemaal op visite bij het duo. Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in hun huiskamer. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique start 15:00 uur. De zaal gaat open om 14:30 uur.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Twee jaar lang stond de Fanclubdag in de wacht, net als de rest van de wereld. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende enopwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Bekende TV Helden komen mee feesten

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Een huis vol visite” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met meerder verrassingen speciaal voor de Fanclubdag. De bekende Buurman & Buurman, Bert & Ernie en Bobo en Krabbel komen meefeesten. Deze bekende TV Helden zijn allemaal vriendjes van Clown Jopie & Tante Angelique.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor Een huis vol Visite” en kom mee feesten met Clown Jopie en Tante Angelique! 

De voorverkoop voor dit geweldigekinderevenement is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten12,50 per stuk.
Je betaalt € 14,95 per persoon op zaterdag 01 april  aan de kassa van De Schuur (Koningshoeve) te Klaaswaal.

Voorverkoopadressen

Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
Heinenoord:  JB Productions en Primera Blaaksedijk
Puttershoek :  Boekhandel Leuk! Bij Arie

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren