Vier de liefde bij Winterkost Puttershoek/Maasdam

0
646
Foto Welzijn HW

Valentijnsdag, dinsdag 14 februari, is er een feestelijk uitje voor winterkostbezoekers! Een Chinese maaltijd bij restaurant Lila’s aan het Oranjeplein 15 in Puttershoek.

Vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard heten u van harte welkom vanaf 12.00 uur en tot circa 14.30 uur kunt u genieten van een heerlijke Chinese maaltijd en een gezellige middag. De kosten zijn € 12,00 per persoon, exclusief consumpties. Kent u nog iemand in uw omgeving voor wie dit een leuk uitje zou zijn? Vraag hem of haar eens mee!

U kunt zich aanmelden vóór 10 februari bij Tannie Stooker, tel. 078 676 3928 of Corrie Lammers, tel. 078 6764346. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn wilt u dat, zo tijdig mogelijk, op uiterlijk de maandag ervoor, laten weten om onnodige kosten te voorkomen. Voor meer informatie kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.