Excursieoverzicht juni & juli natuureiland Tiengemeten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Tiengemeten, Zuid-Holland, Nederland, Europa, Tiengemeten

In de maanden juni en juli staan er weer leuke excursies gepland op het eiland Tiengemeten. Hieronder een overzicht van de geplande excursies.

23 juni Beversporen zoeken op Tiengemeten 

Ga samen met dé gidsen van Tiengemeten op zoek naar sporen van de bever. Met een beetje geluk zie je misschien zelfs een bever! 

11 juni De vogels van Tiengemeten 

Gefascineerd door vogels? Tiengemeten is een waar vogelparadijs! Ga mee met onze vogelgids en leer alles over de vogels op Tiengemeten. 

24 juni Ontdek de waterrijke natuur van het eiland Tiengemeten 

Ga mee op ontdekkingstocht over het eiland Tiengemeten en kom meer te weten over het belang van water in het kommoeras en in de vele kreken die er over het gehele eiland lopen en samen een uniek natuurgebied vormen. 

8 juli Stappen en happen door het westen van Tiengemeten 

De lekkerste wandeltocht in het najaar op Tiengemeten! Een walking dinner langs het moeras in het westen van het eiland dat je niet snel zult vergeten… 

12 juli Beversporen zoeken op Tiengemeten 

Ga samen met dé gidsen van Tiengemeten op zoek naar sporen van de bever. Met een beetje geluk zie je misschien zelfs een bever! 

Wees er snel bij want vol is vol! 

Aanmelden Je kunt je aanmelden via https://www.natuurmonumenten.nl/agenda?page=1&locatie=N_389 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.