Beweeg je Fit! start opnieuw in Numansdorp, speciaal gericht op de doelgroep 60+.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Het programma zal bestaan uit een vitaliteitscheck, deze is gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er een beweegprogramma aangeboden van 10 weken met verschillend sportaanbod.  

Benieuwd hoe het met jouw fitheid ervoor staat? Doe dan de vitaliteitscheck. Tijdens de vitaliteitscheck wordt jouw algemene fitheid gemeten met een aantal testen. Verder onderzoeken we jouw sportwensen aan de hand van een korte vragenlijst. Een mooi begin om inzicht te krijgen hoe het met jouw fitheid ervoor staat. De vitaliteitscheck vindt plaats bij fysiotherapie Vital Motions (Edisonstraat 16A) in Numansdorp en is voor iedereen toegankelijk. Data voor de vitaliteitscheck zijn dinsdagmiddag 12 maart, vrijdagochtend 15 maart en maandag 18 maart 2024.  

Het beweegprogramma

Voel jij je niet fit of wil je meer gaan bewegen? Doe dan mee met het beweegprogramma van Hoeksche Waard Actief! Het programma is speciaal voor 60+ers die (nog meer) willen sporten, opnieuw willen gaan bewegen of een nieuwe sport willen ontdekken. Het programma bestaat uit 10 weken sporten in groepsverband. Er zullen 5 verschillende sportaanbieders, 2 workshops geven. Plezier en gezelligheid staat voorop. Start van het beweegprogramma is woensdag 27 maart 2024 in sporthal Cromstrijen in Numansdorp.

Bewegen is belangrijk! 

Door bewegen krijg je een betere conditie en voel je je lichamelijk en geestelijk fit. Ook op oudere leeftijd. Daarnaast helpt bewegen om langer zelfstandig te kunnen blijven leven. Het verkleint de kans dat je valt en het is goed voor je geheugen. Dus kom in beweging!

De vitaliteitscheck is gratis en vrijblijvend. Wil je het beweegprogramma van 10 weken volgen, dan zijn de kosten €35,-. Opgeven voor de vitaliteitscheck en/of het beweegprogramma, kan via https://hoekschewaardactief.nl/beweegjefit/.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.