Groots afscheidsconcert na 12,5 jaar MP3 concerten in Strijen

371

STRIJEN – Met een groots afscheidsconcert is er na 12,5 jaar een einde gekomen aan de MP3 concerten.De afkorting ‘MP3’ staat voor ‘Mensen Prijzen de 3-eenheid’. De doelstelling van MP3 is om jongeren, ongeacht hun leeftijd, op een laagdrempelige manier in contact te brengen met het evangelie van Jezus Christus.

De band is voortgekomen uit een groep enthousiaste muzikanten en zangers uit de Hervormde Gemeente Strijen en heeft al die jaren kerkdiensten opgeluisterd en praise concerten gegeven. Dit alles onder de inspirerende leiding van Bert Priem, tevens organist in Strijen.Verhuizingen, studie, werk, etc. noopten de band om helaas te stoppen en een afscheidsconcert te organiseren.

In de loods van Zandhandel Hoeksche Waard op het Strijense industrieterrein was het een grandioos laatste optreden met de nodige oud-bandleden en heel veel bezoekers.
Ingetogen nummers werden afgewisseld met up tempo nummers en Bert maakte tussendoor duidelijk wat al die tijd de beweegreden is geweest van de MP3 band.

Aan het eind werden alle bandleden bedankt en kreeg Bert een overzichts schilderij met hoogtepunten uit 12,5 jaar MP3.

Foto’s: W.Vergeer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.