Gemeente Hoeksche Waard gaat natuurlijkvriendelijk maaien

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Dit jaar zet de gemeente Hoeksche Waard in op natuurvriendelijk maaien! Door, waar dat kan, het gras langer te laten staan en op een andere manier te maaien, geven ze dieren en planten meer ruimte om te gedijen. Het maaisel ruimen ze pas na enkele dagen op, zodat zaadjes de kans krijgen om te verspreiden en de biodiversiteit te versterken. Samen bouwt de gemeente  aan een groenere en vruchtbaardere toekomst voor de Hoeksche Waard!

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.