Gezond Natuur Wandelingen in de Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wandelen door de natuur in de buurt, met mensen uit de buurt - Foto GNW

Het hele jaar door wandelen de groepen van Gezond Natuur Wandelen van Welzijn HW lekker door.

Elke dinsdag  start een groep om 10.00 uur bij de point aan de Sportlaan in Puttershoek, elke woensdag om 10.00 uur bij het Ontmoetingscentrum aan de Raadhuisstraat 37 te Maasdam, elke donderdag om 10.00 uur bij  Buurthuis Me Mekaer in Strijen en elke vrijdag om 10.00 uur bij Huiskamer van de Open Hof in Oud-Beijerland. Vanaf Klein Profijt in Oud-Beijerland is er elke eerste zondag van de maand vanaf 15.00 uur een wandeling.

Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kunt u bij elke groep aansluiten. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.Bewegen is prima, wandelen in de buitenlucht is nog beter. Komt u er niet toe om regelmatig een uurtje te wandelen? U bent niet de enige, vandaar dat Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met Gezond Natuur Wandelen een aanbod van vaste wekelijkse (en maandelijkse) wandelingen  organiseert. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie of thee met elkaar te drinken (op eigen kosten). Kijk ook eens op www.welzijnhw.nl/activiteiten of www.gezondnatuurwandelen.nl

Bent u geïnteresseerd om wandelbegeleider worden dan kunt u ook contact opnemen met Marianne Groothand, [email protected]. 06-45015301


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren