Ongeveer een derde van alle flitsboetes in Nederland wordt uitgeschreven in Zuid-Holland op de N217 in de Hoeksche Waard dit jaar al ruim elf duizend boetes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Ongeveer een derde van alle flitsboetes in Nederland wordt uitgeschreven in Zuid-Holland. Dat blijkt uit cijfers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. In de eerste vier maanden van het jaar gaat het om 370 duizend boetes in onze provincie.

De meeste flitsboetes in onze regio worden uitgedeeld op de N57 bij Goedereede. Daar zijn in vier maanden ruim 10 duizend boetes uitgedeeld. Daarna volgen de Randweg Dordrecht bij Papendrecht (8.161 boetes), de N209 bij Bleiswijk (7.309) en de S109 Capelseweg (7.938). 

Ook de N217 in de Hoeksche Waard is goed voor veel boetes. In de eerste vier maanden werden in beide richtingen bij de flitspalen die daar onder meer staan bij het recreatieoord Binnenmaas en bij het kruispunt van/naar de A29 zo’n 11.500 boetes uitgedeeld. De flitspalen op de Groene Kruisweg tussen Spijkenisse en Brielle waren goed voor 5.700 bekeuringen. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren