Open Trainingsavond SSS Vrouwenafdeling

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
SSS Klaaswaal houdt op maandag 22 april een open trainingsavond voor meiden/dames vanaf 16 jaar.

SSS is al jaren toonaangevend in en om Klaaswaal op het gebied van vrouwenvoetbal, biedt aanstormende talenten, maar ook reeds gevorderde speelsters de mogelijkheid om op een hoog niveau te voetballen.
Wil jij volgend seizoen spelen in de zaterdag 1e klasse of de zaterdag 2e Klasse en heb je interesse om kennis te maken met de club SSS en hoe het vrouwenvoetbal bij SSS beleefd wordt meld je dan zo snel mogelijk aan door het invullen van het aanmeldformulier dat je hier aantreft. Op deze avond is de training van 20.00 uur tot 21.30 uur.
Er staat een enthousiast team klaar om je op deze avond te ontvangen en je kennis te laten maken met de sfeer en het niveau van het vrouwenvoetbal binnen SSS. Drempels zijn er bij SSS niet, iedereen is van harte welkom.
Heb je vooraf nog vragen, stuur je vraag dan in naar [email protected] en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
We kijken uit naar jullie reactie maar vooral jullie komst.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren