Inloopspreekuur BurgerBelangen & Constructief HW

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Constructief Hoeksche Waard en BurgerBelangen Hoeksche Waard zijn vanaf 9 november 2023 een intensief samenwerkingsverband aangegaan om gezamenlijk en effectiever de belangen van jullie allen als inwoners nog beter te kunnen behartigen.

Wij zijn twee lokale politieke partijen die in alle opzichten open en eerlijk aan ombudspolitiek doen en geenachterkamertjespolitiek bedrijven. Inwoners moeten altijd kunnen zien waarvoor zij gekozen hebben.

Ombudspolitiek is belangenbehartiging door direct contact met alle inwoners. Wij luisteren altijd naar jullie zorgen en ideeën, maar willen ook samen met jullie oplossingen bedenken voor de problemen waar jullie tegenaan lopen.

Om dit directe contact voor iedereen nog makkelijker te maken en te stimuleren, bieden wij maandelijks een laagdrempelig inloopspreekuur aan op diverse locaties in alle dorpen in de Hoeksche Waard. Op de website van onze beide partijen kan men (binnenkort) iedere maand de datum en locatie terugvinden waar wij in die maand inloopspreekuur hebben.

www.constructiefhoekschewaard.nl

www.hwbb.nl

Ons eerste inloopspreekuur zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei van 11.00 tot 13.00 uur in Kunstcentrum CreActief (het voormalige Actief College) aan de Koninginneweg 126 in Oud-Beijerland.

Wij hopen dat jullie hier goed gebruik van gaan maken, graag tot dan!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren