‘NSC organiseert 26 april Oranjefeest in Mijnsheerenland’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

In aanloop naar Koningsdag nodigt Nieuw Sociaal Contract de inwoners van Hoeksche Waard uit voor een Oranjefeest in de huiskamer in ’t Dorpshart in Mijnsheerenland. Op 26 april ontvangen wij hen graag met koffie, oranje lekkernij en live muziek. Wees welkom!

Met het feest wil Nieuw Sociaal Contract onze tradiIes rondom Koningsdag vieren. Dirk GoInk, lijsKrekker “Als NSC zijn we trots op onze tradiIes, maar steeds vaker krijg organisatoren van vrijwilligersacIviteiten te maken met regels en wetgeving vanuit de Europese Unie. Dit werkt frustrerend en zorgt er ook voor dat sommigen het bijltje erbij neer gooien. NSC wil daarom juist in aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni onze tradiIes (lokaal en landelijk) in de schijnwerpers zeKen”. Samen met andere NSC kandidaten voor de Europese Parlementsverkiezingen kom ik koffie schenken en oranje tompoucen uitdelen in de huiskamer van ’t Dorpshart. 

We nodigen de inwoners van de Hoeksche Waard van harte uit om samen met ons het oranjegevoel te vieren op weg naar Koningsdag. De toegang is graIs.

Datum: 26 april

Tijd: 10:15-11:30 uur

LocaIe: ’t Dorpshart, Van der Straatenplein 2, Mijnsheerenland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren