Plezier Op School helpt aanstaande brugklassers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto de Willem

Indigo Preventie geeft de tweedaagse training in sociale vaardigheden voor aanstaande brugklassers; Plezier Op School. De overstap naar het Voortgezet Onderwijs is voor kinderen vaak een spannende gebeurtenis. De training ‘Plezier op School’ is bedoeld voor kinderen uit de Hoeksche Waard die van groep 8 die naar de brugklas gaan en vindt plaats op twee dagen van 09:00 uur tot maximaal 16:00 uur.

Bij de training leren de kinderen onder andere; stevig staan, opkomen voor jezelf, een praatje maken, positiever denken en omgaan met moeilijke situaties. De groep zal bestaan uit maximaal twaalf kinderen en wordt gegeven door twee trainers. Deelname is kosteloos en er is geen verwijzing nodig. Kijk hier de promotiefilm: https://youtu.be/QwCtrINU_NY . 

De training geven wij op CSG Willem van Oranje te Oud-Beijerland in de laatste week van de zomervakantie.

Aanmelden

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij deze training en wilt u hem/haar aanmelden of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Indigo Preventie, te bereiken op 088 357 17 00. Of mail naar [email protected].

Aanmelden kan via deze link PLEZIER OP SCHOOL | Indigo (indigowest.nl).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren