N217 kruising Polderweg: werkzaamheden 25 – 26 mei 2024 ( weg tussen de Vrouwe Huisjesweg en rotonde Sportlaan afgesloten )

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De provincie Zuid-Holland voert onderhoud uit aan de N217 bij de kruising met de Polderweg van 25 mei 20.00 uur tot en met 26 mei 22.00 uur. Hierdoor is weg tussen de Vrouwe Huisjesweg en rotonde Sportlaan afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers vervangen wij het asfalt op de N217 tot en met de kruising met de Polderweg.

Werktijden

De werkzaamheden voeren we uit van zaterdagavond 25 mei 20.00 uur tot uiterlijk zondagavond 26 mei 22.00 uur.

Wegafsluiting en omleidingsroutes

Door deze werkzaamheden is de N217 tussen de Vrouwe Huisjesweg en rotonde Sportlaan afgesloten voor het verkeer. Om sluipverkeer te voorkomen zijn de Blaaksedijk, Langeweg en Postweg dan ook afgesloten.

Het verkeer leiden we om. Bekijk het omleidingskaartje bovenaan dit bericht. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van de weg.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren