SSS verslagen door gedrevener SVS

Foto John van Zetten

Voorafgaand aan deze wedstrijd was de situatie zo dat SVS moest winnen om zeker te zijn van rechtstreekse handhaving. SSS was al enige tijd vrij van zorgen en kon daarentegen vrijuit voetballen.

Na de aftrap kwam SSS een aantal keren goed door en had het zomaar op voorsprong kunnen komen als Antonie Robalo Monteiro in minuut 12 zijn kans had benut. Hij schoot in een 1 op1 situatie met keeper Nieuwerf op de sluitpost.

Na het eerste kwartier kwam SVS steeds meer bij het doel van Mick van Vliet. Hij had vanmiddag echter een paar prachtige reddingen in huis waardoor hij SVS lang van het scoren kon afhouden. Toch moest hij in de 25e minuut zijn meerdere erkennen en kwam SVS op een 0-1 voorsprong.

Na rust rook SVS dat er meer in zat en zette de Klaaswaalse verdediging verder onder druk. Een strafschop en een uitgespeelde aanval zorgde na een dik kwartier in de 2e helft dat de wedstrijd was gespeeld. Vijf minuten voor tijd zorgde Daan Sibrijns nog voor een treffer voor SSS en bepaalde de einstand op 1-3. Keeper Cas Abbas nam in deze wedstrijd na ongeveer 70 minuten voor de laatste keer zijn plaats in de onder de lat. Hij nam deze middag afscheid van SSS en keert terug naar Flakkeese bodem.

Zo eindigt SSS deze competitie op een 5e plaats met 38 punten uit 24 wedstijden en een doelsaldo van 65 voor en 50 tegen en mag het volgende weer uitkomen in de 3e klasse.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.