Spaar voor punten bij De Notenshop

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Maak een account aan bij De Notenshop en scoor gratis producten! Het spaarpuntensysteem maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor verschillende leuke en handige producten. Ga jij voor een heerlijke, ambachtelijke pindakaas, een leuk bewaarblik of een handige lunch beker? Er is keuze genoeg!

Op de website van De Notenshop kun in je in ‘mijn account’ het welbekende eikeltje vinden. Hier staat het aantal punten dat je hebt gespaard. Je krijgt spaarpunten als je een nieuwe klant bent geworden, wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief en voor iedere bestelling die je plaatst. Voor elke 2 euro die je uitgeeft bij een bestelling krijg je 1 spaarpunt.

Daarnaast krijg je ook punten na iedere goedgekeurde review die je achterlaat. Waarom ben je wel of niet tevreden over een het product? Reviews dienen uniek te zijn en mogen niet gekopieerd zijn van al bestaande reviews. Wees creatief en schrijf een beoordeling waar een ander daadwerkelijk iets aan heeft.

Let wel op: spaarpunten verliezen na 2 jaar hun geldigheid. Wacht dus niet te lang met het uitzoeken van jouw gratis producten. Benieuwd naar wat je allemaal kunt sparen? Bekijk alle producten hier. Plaats snel een bestelling en sparen maar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren