Tweede openbare laadpaal elektrische auto’s in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

img_5838-kopieNUMANSDORP – Woensdag 26 oktober gaf wethouder Bas Boelhouwers officieel het startsein voor de ingebruikname van de laadpaal voor elektrische auto’s aan de Wethouder van der Veldenweg in Numansdorp, ter hoogte van de bibliotheek.

Deze laadpaal is geplaatst in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam. De energievoorziening is geregeld door HoekscheWaardDuurzaam. Bijzonder hierbij is dat de laadpaal is aangesloten op de netaansluiting van de bibliotheek en dat de bibliotheek hiermee ook meedeelt in de opbrengst. De laadpaal is geschikt voor het gelijktijdig  laden van twee auto’s.  In Numansdorp is dit inmiddels de tweede openbare laadpaal die van groene energie wordt voorzien door HoekscheWaardDuurzaam. Deze is te vinden bij de Zomp.

Tevens is er een laadpaal bij Jer. De Fonkert, waarvan eigenaren van een elektrische auto gebruik mogen maken tijdens de openingstijden van het bedrijf.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren