Uniek in de Hoeksche Waard: De Beers Cross 3-Luik 2017! 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Roparun team 92 ‘Binnenmaas Run for Life’ organiseert in januari, februari en maart een prachtig hardloopevenement in de Hoeksche waard waar de Binnenmaas, Het Hellegat en het mooie eiland de Tiengemeten wordt aangedaan!

Al vele jaren organiseert team 92 de crossloop “De 10 van Tiengemeten”. Het is een veldloop op het mooie natuureiland Tiengemeten in het Haringvliet, waar het afgelopen jaar ruim 450 enthousiaste deelnemers aan mee deden.

Wegens vele positieve reacties op “De 10 van Tiengemeten” heeft het team dit jaar een heus 3-luik op het programma staan: “Beers Cross 3-luik” De locaties van de 3-luik zijn:

  • Recreatieoord Binnenmaas: “Altijd technisch en uitdagend” (22 januari 2017) 
  • Het Hellegat: “100% off-road” (19 februari 2017)
  • De klassieker op de Tiengemeten: “Tussen de wilde koeien en onbeschrijflijk mooie natuur” (26 maart 2017)

De afstanden die gelopen kunnen worden bij de Binnenmaas en Hellegat zijn 3KM, 6KM of 9KM. Tijdens ’De 10 van Tiengemeten’ is er de keuze tussen 5KM of 10KM. De Beers Cross 3-Luik zal een overall klassement hebben voor de 6KM en 9KM (5KM en 10KM op Tiengemeten). Voorinschrijving voor de 3-Luik kost € 35,- (incl. pont Tiengemeten en uniek T-shirt) voor volwassenen en voor de jeugd € 25,-. Inschrijving op de dag zelf (tot een half uur vóór aanvang) bedragen respectievelijk € 40,- en € 30,-. Niet mee doen aan de 3-Luik, maar inschrijven voor één of twee lopen kan natuurlijk ook gewoon!

Aanvang van de eerste loop bij het Recreatieoord Binnenmaas op 22 januari is om 11:00. Alle overige informatie, zoals puntentelling klassement, inschrijven individuele lopen, locaties, routes etc. is te vinden op de Facebook pagina van dit Roparun team, namelijk: https://www.facebook.com/binnenmaasrun4life/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren