Skatefest Binnenmaas in Puttershoek op 18 mei.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Na maanden plannen, sponsors werven en vergaderen is het zover: Skatefest. Op zondag 18 mei, in Puttershoek van 12.00 tot 18.00 uur wordt Thrashed Skatefest Puttershoek georganiseerd.

Van 12.00 uur tot 12.30 uur wordt er opgewarmd op de skatebaan. Aan de hand van deze opwarmsessie bepaalt de professionele jury de categorieën. Van 12.30 tot 14.30 uur gaan we los met de skatewedstrijd in de vorm van een jamsessie. De skaters en inliners laten zien welke skills zij in huis hebben door middel van een in-line sessie. Daarna volgt een highest jump voor de inline skaters en voor de skateboarders is er Rock the Box, waarbij de jury bepaalt wie de beste moves in huis heeft. Niet alleen skateboarders zijn hier welkom, ook inlineskaters worden uitgedaagd. Er zijn mooie prijzen te winnen, gesponsord door Thisissoul, skate store, Thunder, Real skateboards en Spitfire. Dus doe mee!

Voor de beginnende skaters onder ons is er een skateworkshop. Local heroes geven een clinic aan iedereen die dat leuk vindt. Een portie lef en een skateboard of inline skate’s is voldoende. Deelname kost 2,- euro, inschrijven voor de clinic in Puttershoek kan tot 15 mei via [email protected].

Inschrijven voor de skatewedstrijd kan op de dag zelf vanaf 11.00 bij de jurytafel. Deelname kost 5,- euro.

Tussen de bedrijven door zal de huis-dj een punky sfeer neerzetten en worden de barbecues ontstoken. Vanaf etenstijd kan iedereen terecht voor broodjes hamburger of vegaburger- betalen per consumptie.

Meer info?
Stuur een mail naar [email protected] of bel met Welzijn Hoeksche Waard 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren