Iedere maand een toneeljuweeltje door Theatercollectief Hoeksche Waard

0
218

imageOp zaterdag 3 mei 2014 om 11.00-11.15 uur en 11.30-11.45 speelt het Theatercollectief een intieme en aangrijpende voorstelling in Post-21 te Oud-Beijerland. Voelt u zich vrij om binnen te lopen en mis dit toneel juweeltje niet! Reserveren is niet nodig.

De Tweede Wereldoorlog heeft twee zusje gescheiden van elkaar. Zij zien elkaar na 50 jaar weer terug…

Lenie Molendijk en Tineke van Zalinge spelen een ontroerende ontmoeting tussen de zusjes Lotte en Anna. Zij laten zien hoe onder omstandigheden genomen keuzes levens ten diepste kunnen beïnvloeden en bepalen. De tekst is een bewerking van het boek/film ‘de Tweeling’ van Tessa de Loo.

Locatie:
Karel Doormanstraat 21
3262 PB Oud-Beijerland

Voor meer info zie: www.post-21.nl en www.theatercollectief.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.