Natascha uit Strijen start Inzamelingsactie voor watersnood in Servië

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10372339_706669592725245_798524825070403162_nAfgelopen week is Natascha van Zwol uit Strijen in Servië geweest, De watersnood heeft zei meteigen ogen meegemaakt, Ze heeft gezien wat dit heeft aangericht. Ze heeft hier geen woorden voor…. op tv de beelden zien of dit live meemaken is een wereld van verschil.

Sommigen mensen zijn compeet alles kwijt, maar dan ook echt alles, wij kunnen ons daar niets bij voorstellen!!!!

Via dit bericht vraagt Natascha  hulp van jullie. Ze start een inzamelactie. Volgende week zal een vrachtwagen alle spullen op komen halen en versturen naar het Rode Kruis in Belgrado, zij zullen ter plaatste bepalen waar de spullen naartoe gaan, en welke mensen dit het hardst nodig hebben.

Dus heb je iets over wat je kan missen; (Kinder)-kleding, rubberen laarzen, medicijnen, luiers enz enz…alles is welkom.

Laat het mij weten via; 06 – 11523983 of stuur Natascha een privé Facebook-bericht. De spullen kunnen overdag afgegeven worden bij Natural Beauty op de Kerkstraat 8 en na 18 uur afgegeven worden op Kerkstraat 10 te Strijen.

Namens Natascha en alle getroffen inwoners uit Servië alvast hartelijk bedankt en we vragen dan ook dit bericht te delen op uw Facebook of Twitter account zodat er zoveel mogelijk spullen opgestuurd kunnen worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.