Informatieavond nieuwbouw basisschool De Pijler Maasdam

364
Archieffoto de Pijler in 2015
Archieffoto de Pijler in 2015

MAASDAM – Op dinsdag 23 januari 2018 wordt een informatieavond gehouden over de nieuwbouw van basisschool De Pijler aan de Fazant 1 in Maasdam. De avond wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Maasdam.

De basisschool heeft ca. 170 leerlingen, verdeeld over 7 groepen. In de nieuwbouw komt onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaalwerk samen in een Integraal Kind Centrum.

De inloop start om 19.45 uur en om 20.00 uur wordt een presentatie gegeven van het ontwerp door Valtos Architecten. Tijdens de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van Acis, Valtos Architecten, medewerkers van de gemeente en wethouder Van Etten aanwezig. Vanzelfsprekend bestaat de gelegenheid om vragen te stellen.

Als u de informatieavond wilt bijwonen horen wij dit graag uiterlijk maandag 22 januari 2018. U kunt zich aanmelden bij Marielle de Gelder van gemeente Binnenmaas via telefoonnummer 14 078 of email: [email protected]. Direct omwonenden en andere belanghebbenden zijn zo veel mogelijk persoonlijk uitgenodigd voor deze avond. Heeft u – als belanghebbende – onverhoopt geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u dit bericht als uitnodiging beschouwen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.