Bijeenkomst Maak eens Kennis met een Nieuwe Kennis voor 55 plusser in Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

mkb-open-voor-55plusser-bij-sollicitatieCromstrijen Op dinsdagmiddag 17 juni  is een eerste bijeenkomst ‘Maak eens Kennis met een Nieuwe Kennis’ voor 55 plussers in Cromstrijen.

De bijeenkomst is in de gezellige ontmoetingsruimte van Cavent  aan de Kwartelstraat. Men heeft hier de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, gedeelde interesses re ontdekken of om diverse activiteiten samen te ondernemen. U kunt aansluiten bij de al aanwezige activiteiten in de regio,  maar u kunt uiteraard ook zelf een geheel nieuwe activiteit aandragen.  De middag  “Maak eens Kennis met een Nieuwe Kennis” kan een start zijn voor nieuwe vrienden, kennissen of bezigheden.

In andere gemeenten in de Hoeksche Waard  was er veel belangstelling voor fiets- en wandelmaatjes, een leesclub en om een kookclub. Maar ook iemand treffen om gewoon ergens een kopje koffie te drinken, een terrasje te pakken,  een theatervoorstelling of museum te bezoeken of een vakantiemaatje te vinden – het is allemaal mogelijk.

U bent van harte welkom op 17 juni bij Cavent

  • Plaats: Kwartelstraat 1  in  Numansdorp.
  • Tijd   van 13.30 tot 15.00 uur.

De koffie staat klaar!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de sociaal makelaar van Welzijn Hoeksche Waard, tel. 0186-615365 of per mail [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren