’s-Gravendeel wint tegen de Kogelvangers

(verslag Jeffrey Nathalia, foto’s Sandra Barth)

’s-Gravendeel heeft de oefenpartij tegen Kogelvangers in winst weten om te zetten. Het waren de gasten uit Willemstad die wel al in minuut één een behoorlijke kans kregen.

Ricardo Bakker redde knap. Maar ’s-Gravendeel wist al gauw de partij naar zich toe te trekken en creëerde diverse kansen. Ryan Aarnoudse mikte binnen tien minuten net over na een pass van Ronald van Wingerden. Hierna kreeg ’s-Gravendeel wel degelijk de gelegenheid om op voorsprong te komen en die wellicht uit te breiden. Dejan Bislimi, Job v/d Vorm en Dedier Bos konden het net niet vinden. Dat deed Ryan Aarnoudse in minuut veertig wel, na een knappe pass van Maurits Kuiper rondde hij vakkundig af,1-0.
De 2-0 voor de rust lag op de loer, maar een inzet van Youri Ton werd door een Kogelvangers verdediger van de lijn gehaald. Toch was het Kogelvangers wat bijna in het rustsignaal op gelijke hoogte kwam. Een bal de retour kwam van de paal werd niet goed behandeld in de ’s-Gravendeelse verdediging waarna een Kogelvangers aanvaller er als de kippen bij was om de gelijkmaker aan te tekenen.
Na rust een ietwat zelfde beeld. Een wat aanvallend ingesteld ’s-Gravendeel, het was echter wel uitkijken voor de uitvallen van Kogelvangers. Met nog een kwartier loon naar werken voor ‘s-Gravendeel. Met een fraaie uithaal tekende Ryan Aarnoudse zijn tweede doelpunt voor deze middag aan.
Het werd nog heel even spannend voor het doel van ’s-Gravendeel. Eerst werd een vrije trap om de muur en buiten bereik van doelman Patrick Zoutewelle tegen de lat gemikt en moest Zoutewelle ternauwernood een redding verrichten op een kopbal van dichtbij. Maar na negentig minuten bleef de 2-1 stand op het scorebord staan.
Volgende week zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Dan komt Strijen op bezoek. Aanvang 14.30 uur