Succesvolle midzomernachtduik in Laco sportcentrum Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

OLYMPUS DIGITAL CAMERASTRIJEN – Op vrijdag 20 juni hebben 50 kinderen deelgenomen aan de midzomernachtduik in Laco sportcentrum Strijen. Hiermee hebben zij ruim € 200,00 opgehaald voor de stichting Spieren voor Spieren. Een stichting die het opneemt tegen de vreselijke spierziekte bij zo’n 20.000 kinderen in Nederland. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Laco komt daarom in actie en wil gezonde spieren in zetten voor zieke spieren. Alle Laco accommodaties in heel Nederland, zo’n 40 in totaal, hebben allerlei acties op touw gezet om geld in te zamelen.

De kinderen konden hun activiteiten laten sponsoren en sommige zijn zo enthousiast dat zij a.s. woensdag opnieuw een sponsorduik willen doen om nog meer geld in te zamelen voor dit goede doel. Verder waren er recordpogingen over het water lopen en voorwerpen opduiken en een ballonnenrace. Het zwembad bleef een uur langer open dan normaal en de kinderen hebben dan ook een geweldige avond beleefd.

IMG_0492

Acties nog t/m 26 juni 2014

Nog t/m 26 juni kunnen alle bezoekers van het Laco sportcentrum in Strijen meedoen aan allerlei leuke en sportieve activiteiten. Er is een leuke rommelmarkt die o.a. gevuld wordt door enthousiaste bezoekers en medewerkers en waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan Spieren voor Spieren.

A.s. donderdag kunnen bezoekers zich laten masseren door een ontspanningsmasseur en een deel van de opbrengst wordt ook hier weer afgedragen aan het goede doel. Verder zijn er verschillende raadspelletjes, bakken onze vaste bezoekers taarten die dan weer bij de koffie verkocht worden en kunnen de kinderen touwtje trekken en grabbelen. Er zijn zelfs leuke prijzen te winnen met als hoofdprijs een midweek in Europarcs Recreatie en Watersportcentrum de Biesbosch.

Uiteraard mag iedereen ook zo een donatie doen in de aanwezige donatie box.

Laco fietstoer door Nederland

Op donderdag 26 juni a.s. komt de Laco fietstoer door Nederland in Strijen bij Laco sportcentrum Strijen aan om het ingezamelde geld op te halen voor dit goede doel. Om 12.30 uur zal wethouder sportzaken mevrouw Paulien Tanja de cheque overhandigen aan de beide sportieve fietsers van Laco, Andre Langens en Bert Mickers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren