N487: nacht- en weekendafsluiting viaduct A29

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NL-A29NUMANSDORP – Het viaduct van de N487 over de A29, bij Numansdorp, is in juli een nacht en een weekend voor al het verkeer in beide richtingen afgesloten. Er vinden die periodes onderhoudswerkzaamheden plaats. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

Afsluitingen 

Om de werkzaamheden mogelijk te maken is het viaduct in beide richtingen voor al het verkeer afgesloten op:

  • vrijdag 4 juli van 18:30 uur tot zaterdag 5 juli 06:00 uur
  • vrijdag 11 juli 19:00 uur tot maandag 14 juli 06:00 uur

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het vernieuwen van de zogenaamde schampkanten van het viaduct en het asfalteren van het wegdek. Bij de uitvoering van een deel van de werkzaamheden is gebruik gemaakt van een steigerbrug. Nu deze zijn afgerond, wordt de brug weer weggehaald. Landbouwverkeer wordt gedurende de hele periode dat er aan het viaduct gewerkt wordt over de hoofdrijbaan geleid. Om te zorgen dat fietsers veilig kunnen oversteken, wordt voor fietsers één rijstrook met barrières afgezet.

Hinder

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is enige hinder niet te voorkomen. We vragen hiervoor uw begrip.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren