Man met nat pak zorgt voor veel ophef aan de Weelsedijk in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_4163STRIJEN – Hulpdiensten zijn vrijdagavond 27 juni ingezet na een waterongeval aan de Weelsedijk in Strijen. Eerst werd gedacht  dat er een voertuig te water was geraakt in de Haven van Strijen aan het jaagpad , maar dat was niet het geval. Wel werd een Poolse man met een nat pak op de kant bij de Weelsedijk aangetroffen.Duikers waren ingezet omdat er gedacht werd dat er 2e poolse man in het water zou liggen. De man die op de kant werd gevonden is opgevangen door de ambulancedienst.De politie zal de man die op de kant werd gevonden later verhoren om te achterhalen wat er precies gebeurd is vermoedelijk had de man een slok te veel op. Volgens een wijkagent heeft de taalbarrière voor veel onduidelijkheid gezorgd. Een tolk was ingezet voor het eerste verhoor van de man.

Onderstaand enkele foto’s van MS Fotografie.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page