Informatiebijeenkomst uitbreiding Friesland Campina in Maasdam

0
2632

CF089124-500x375MaasdamOp woensdag 9 juli is er een informatiebijeenkomst over het bouwplan van Friesland Campina. Omwonenden zijn hierbij van harte welkom. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Maasdam.

Tijdens deze avond presenteert Friesland Campina haar plan voor het bouwen van een distributiecentrum naast de fabriek aan de Lageweg 2-4 in Maasdam. Vanuit dit nieuwe distributiecentrum worden de producten klaargemaakt voor transport en vervolgens worden ze vervoerd naar afnemers in heel Nederland.

Ook geeft de Omgevingsdienst tijdens deze avond informatie over de vergunningprocedures die voor dit plan doorlopen worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.